Alba del vespre

25 DIVENDRES / 19 H
Presentació del llibre ALBA DEL VESPRE, de Carles Duarte (Edicions Tres i Quatre)
Amb la participació de l’autor, acompanyat per l’editora Laia Climent i el poeta i crític Sebastià Alzamora.
Acte inclòs en la programació dels 42 PREMIS OCTUBRE
Per segona vegada enguany tenim el plaer, a Poesia per la revolta, de comptar amb la presència de Carles Duarte. L’acte, de manera excepcional començarà en punt, a les 19 h, així que no us despisteu.

Imatge: Francesc Guitart

Imatge: Francesc Guitart

Carles Duarte, (Barcelona, 1959) és poeta i lingüista. Com a lingüista ha treballat amb els professors Joan Coromines i Antoni M. Badia i Margarit i ha publicat llibres de lingüística històrica i de llenguatges especialitats. Entre els seus llibres destaquen ‘El silenci’ (2001), ’Tríptic hebreu’ (2002), ‘El centre del temps’ (2003) i ‘Els immortals’ (2006). En la seua poesia es fan presents d’una manera constant el paisatge i les referències culturals del Mediterrani, i té com a temes centrals la tendresa, el somni i l’oblit.

En el nou poemari, segons Jordi Llavina, “Duarte no abandona els trets estilístics que fan tan reconeixedora la seva poesia. Però, alhora, introdueix en aquest llibre accents nous, una nova intimitat, potser, una manera més eficaç de connectar l’univers amb el més amagat i entranyable de l’home”.

Més informació: Entrevista a ‘Núvol’

Deixa un comentari