Pau Vadell i Lucia Pietrelli presenten ‘Carnatge’ i ‘Esquelet’

DIMECRES 10 D’ABRIL a les 20 h reprenem els actes de Poesia per la revolta.
Pau Vadell i Lucia Pietrelli presentaran els seus darrers llibres: ‘Carnatge’ i ‘Esquelet’.

Pau Vadell va néixer a Calonge (Santanyí) l’any 1984. Historiador i gestor cultural. Ha publicat una dotzena de llibres de poemes, entre ells ‘Quan salive’s (Ed.Moll), ‘Sadoll de seny’ (Ed. El tall); ‘Temple’ (Edicions del Salobre) o ‘Apèndix city’ (Ed. Documenta Balear). Amb el col·lectiu ‘Pèl capell’ ha participat de l’edició de ‘Pedra Foguera’, antologia de poesia jove dels Països Catalans (Ed. Documenta Balear) i col·labora en diferents publicacions culturals: Poetari, Caràcters, Reduccions, entre d’altres. La poesia de Vadell, segons el blog de Vinyet Panyella, “és radical i esqueixada, perquè és una veu de violència interioritzada que ve de lluny – de Blai Bonet a Andreu Vidal- i que es projecta en el poema a manera de dicció i d’argument”

Lucia Pietrelli (Itàlia, 1984). Escriu prosa i poesia en italià, català i castellà. Ha publicat els poemaris Fúria, Violacions (Premi Bernat Vidal i Tomàs 2011) i Vertical. Ha participat en antologies de poemes i de contes als Països Catalans i a Itàlia. Ha fet de rapsoda a Catalunya i a l’estranger. És part del col·lectiu poètic Pèl Capell. Ha traduït poetes del català a l’italià i de l’italià al català. Del seu llibre ‘Violacions’, de 2011, el primer que publicà en català, Laura Dalmau, va destacar “una expressivitat que combina sàviament la ferocitat amb la finesa, i la potència amb el matís”.
En la publicació de Joan Navarro, Sèrie Alfa, podeu llegir alguns dels seus poemes en diferents llengües.

Us deixem també un vídeo del ‘Vermut Poètic al Festival Live on Març’ on tots dos reciten juntament a Jaume C. Pons Alorda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s