Un boxejador entre la boira

Sense descartar sorpreses d’última hora, aquest mes de juny acabem un curs de “Poesia per la revolta” intenssíssim. L’iniciàrem amb la Festa Estellés i entre mitges hem gaudit de les “capsules poètiques” d’autors novells o inèdits, d’homenatges a Maria Beneyto o Pérez Montaner i de la presentació d’un bon grapat de novetats.
Aquest mes també ve farcit d’activitats, la primera de les quals tindrà lloc dimecres 5, a les 20 h, amb la presentació del poemari ‘Un boxejador entre la boira’, de Josep Lluís Roig (Pagès Editors), X Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra 2012.

un-boxejador-entre-la-boira

Josep Lluís Roig reflecteix en aquest llibre el desassossec de l’individu, el sofriment interior, la sensació de cansament i la pèrdua de seny. La curiositat intel·lectual que l’ha dut durant 20 anys a escriure en diversos àmbits literaris també el fa cercar noves vies d’expressió, interrogant-se sobre la formalitat del poema. Així, Roig, recorre a anotacions i peus de pàgina que, de nou, apareixen en format de poema.

Pau Sif ens introduirà en l’obra d’aquest autor, jove encara que ben prolífic i eclèctic, que combina la creació literària amb la feina de professor de secundària i l’activisme cultural. Si voleu saber-ne més, us recomanem fer una visita al seu bloc La presó de l’aigua.

Per anar fent gana, podeu llegir un tast del poemari

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s