Encesa fotografia

Aquest divendres 14, a les 20 h, continuen els actes de Poesia per la revolta amb la presentació del llibre ‘Encesa fotografia’, d’Alexandre Navarro (Editorial Germania), un acte que comptarà, a més, amb la participació d’Antoni Ferrer, que ens introduirà en l’obra d’aquest escriptor nascut a Nàquera (el Camp del Túria) el 1972.
encesafotografia

Per fer-ho breu, direm que és autor dels poemaris: ‘Desgracià la pluja les banderes’ (1995) -un títol estellesià-, ‘No em moriré d’amor’ (1995), ‘Criatura del demà’ (1998), ‘Antara’ (1999), ‘A l’entrada del temps fosc’ (1999), ‘Opus incertum’ (2000), ‘Genet del vell país’ (2002), ‘La part del centaure’ (2003) i ‘Al cap del dia’ (2005).
També ha conreat la narrativa i ha col·laborat com a periodista en les revistes Saó, El Temps i Dise, així com en els periòdics Levante-EMV i VilaWeb. A banda de les obres de creació, ha publicat treballs d’investigació sobre toponímia, lírica popular del segle XIX i història de la sanitat local.

Si heu parat atenció a les dates de publicació, us haureu adonat que Navarro feia gairebé una dècada que no publicava. Lourdes Toledo comentava en una ressenya de ‘La part del centaure’ que aquest autor “seduït per la vida” apostava aleshores “pel vers meditat i contingut, per la sentència breu, el poema condensat i una rima cercada”. Sobre ‘Encesa fotografia’ no us volem avançar res, si voleu saber-ne més, us esperem divendres 14 a Ca Revolta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s