Presentació dels primers llibres de l’editorial Adia

27 DIMECRES / 20.00 / POESIA PER LA REVOLTA
PRESENTACIÓ DELS PRIMERS LLIBRES DE L’EDITORIAL ADIA: ‘MORT D’UN AVIADOR TARTAMUT’ DE LUCIA PIETRELLI I ‘ELS TREBALLS I ELS DIES’ D’ÀNGEL IGELMO
Hi intervindran Francesc Bononad, Rubén Luzón, Lucia Pietrelli i l’editor Pau Vadell.

Arriben a Poesia per la revolta els primers títols de l’editorial AdiA, nascuda aquesta tardor a Calonge (Mallorca) amb el propòsit de ser un projecte pròxim, per acostar-nos la cultura i fer-la present arreu; viral, a través de les noves tecnologies, i també de la presència i l’oralitat; i maleït, no per la seua naturalesa sinó per la seua dimensió.

Lucia Pietrelli, italiana nascuda l’any 1984, de qui ja hem tingut el plaer d’escoltar en altres ocasions a Ca Revolta els seus poemes vibrants i colpidors, ens porta amb ‘Mort d’un aviador tartamut’ una descripció de la caiguda en picat en l’amor i el sexe. Alhora coneixerem l’obra d’Àngel Igelmo (Palma de Mallorca, 1983), que amb ‘Els treballs i els dies’, manlleva el títol de l’obra d’Hesíode, per reflexionar sobre el nostre entorn més proper, perquè com afirma, per a ell “la poesia és una obra mestra de la llibertat. I a mi em diu que miri i escolti i senti i tasti, i sobretot que encara no calli”

Més informació: un parell d’articles de Núvol que en parlen.

adia
ilc_h3.r

Aquesta activitat compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes

Anuncis