Sexduïts i sexduïdes

DIVENDRES 28 FEBRER, 19.30 H
PRESENTACIÓ DE SEXDUÏTS I SEXDUÏDES
Monogràfic literari a cura de Lluís Roda del Llibret de la Falla Corea de Gandia 2014 amb lectura de relats i poemes pels autors i autores

Enguany la Falla Corea viatjarà també a València ciutat. Després de la la presentació del llibret a la llar de la falla (carrer Magistrat Català, núm. 14), dijous 20 de febrer, a les 20.30 hores, en un acte conduït per Salvador Bolufer i Cèsar Monzonís i on Lluís Roda ens parlarà del monogràfic literari, tindrà lloc un segon acte a Ca Revolta.

Així, divendres 28, a les 19.30 h, a Ca Revolta hi llegiran poemes i microrelats molts dels autors que han participat en el monogràfic: Manel Alonso, Lluís Alpera, Mari Carme Arnau, Josep Ballester, Pere Bessó, Núria Cadenes, Esperança Camps, Mercè Climent, Josep Franco, Marisol González, Joan Josep Gregori i Berenguer, Ramon Guillem, Manel Joan i Arinyó, Estel Julià, Susanna Lliberós, Vicenta Llorca, Anna Moner, Octavi Monsonís, Joan Olivares, Emili Piera, Josep Porcar, Begonya Pozo, Eduard Ramírez, Isabel Robles, Lluís Roda, Josep Lluís Roig, Rosa Roig, Mari Carmen Sáez, Encarna Sant-Celoni i Pau Sif. Jaume Pérez Montaner llegirà la col·laboració de Montse Anfruns.

Cal fer menció de la resta d’autors que també han escrit en el monogràfic i que, per diverses circumstàncies, no hi seran presents divendres 28: Francesc Bononad, Manolo Boronat, Christelle Enguix, Maria Fullana, Isabel Garcia i Canet, Marc Granell, Josep Igual, Josefina Llauradó, Josep Lozano, Joan-Carles Martí i Casanova, Dolors Miquel, Pasqual Molina, Eusebi Morales, Vinyet Panyella, Teresa Pascual, Ramon Ramon, Pasqual Sanchis, Sergi Torró, Pepa Úbeda, Francesc Viadel i Júlia Zabala.

Així mateix, cal destacar que el monogràfic compta amb una portada del pintor alcoià Antoni Miró. El disseny gràfic i la maquetació són de Mister Lessmore.

La comissió de la Falla Corea de Gandia ha apostat sempre per l’elaboració d’uns llibrets que, junt amb les seccions pròpies d’aquestes publicacions, s’amplia per donar cabuda als articles d’opinió, de recerca històrica o a un monogràfic literari que reuneix alguns dels escriptors més reconeguts del moment. En conjunt, les seues edicions, tant pel que fa al disseny com per la qualitat dels continguts, esdevenen, any rere any, un goig per als sentits, que els converteix en peces insòlites dins del panorama faller.

invitació carevolta.r

2 pensaments sobre “Sexduïts i sexduïdes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s